Troliuri-Platforme-actionate-electric-1.jpg

AE 500 / AE 800

Troliuri pentru nacele electrice suspendate pe cabluri.

Produs in Spania.
Troliuri electrice care asigura deplasarea platformelor (nacelelor) pe inaltimea fatadei.
• Rezistenta nominala: 500 Kg (AE 500) si 800 Kg (AE 800).
• Diametru cablu principal: 8,4 mm (AE 500) 9,5 mm (AE 800)
• Viteza de deplasare urcare/coborare: cca. 7,7 m/min

AE 500 / AE 800  - Troliuri cu motoare electrice pentru nacele electrice suspendate pe cabluri.

Sunt disponibile doua modele de troliu: AE 800 cu capacitate nominala de max. 800 Kg si AE 500 cu capacitate nominala de max. 500 Kg.

Troliurile AE 800  functioneaza cu doua cabluri fara limitare de inaltime: un cablu de suspensie din otel de inalta rezistenta cu diametrul de 9,5 mm si un al doilea cablu de securizare si sunt dotate cu un dispozitiv seguricable (blocator automat) care prinde cablul de siguranta in cazul in care cablul de suspensie se detensioneaza, se rupe sau cand platforma se inclina excesiv (cca. 14o).

Troliurile AE sunt foarte usor de folosit si montat. Cablurile se infasoara automat iar troliul se fixeaza de etrierul platformei cu doua suruburi.

Troliurile se conecteaza la un panou de control dotat cu un sistem electronic automat de reglare a planeitatii, cu senzor de inclinare, care mentine pozitia orizontala si stabila. Panoul de control este compus din elemente electrice si electronice de foarte buna calitate si cele mai noi echipamente disponibile, care usureaza controlul platformei si intruneste, in acelasi timp, cele mai inalte standarde de control al planeitatii platformei atat orizontal cat si transversal

Sisteme de siguranta

  • Sistem de suprasarcina care previne deplasarea platformei in cazul in care greutatea platformei depaseste capacitatea troliului. Odata eliminat surplusul de incarcatura, dispozitivul se rearmeaza automat.
  • Dispozitiv care permite coborarea manuala a platformei in cazul caderilor de curet electric.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.