Platforme suspendate pe cabluri (Nacele) - Siguranta si eficienta la inaltime. Produs in Spania

Platformele suspendate pe cabluri sunt potrivite pentru toate tipurile de fatade si sunt extrem de utile pentru a lucra la fatade pe care nu este permis sa se sprijine echipamente sau utilaje pentru ca nu se sprijina pe fatada.

Gama de nacele suspendate pe cabluri include sistem de nacele cu actionare electrica si sistem de nacele cu actionare manuala.

Sistemul de platforme suspendate pe cabluri actionate electric este compus din platforme metalice modulare, troliuri electrice si brate pentru fixare. Platforme din aluminium compuse din module de 2 m si 3 m pliabile, care pot fi asamblate pentru lungimi de la 2 m la 16 m.          

Platformele suspendate pe cabluri actionate manual, sunt robuste si usoare, usor de depozitat, transportat si montat.

Toate tipurile de platforme sunt dotate cu sisteme de siguranta performante pentru a asigura cele mai bune conditii de lucru la incaltime.

Tel/Fax: (+40) 726-352 916     E-mail: contact@azzurra.ro
Toggle Bar

Despre noi

AZZURRA PIATTAFORME va ofera o gama variata de echipamente si utilaje pentru constructii, fabricate in Italia, Spania si Franta conform celor mai noi standarde europene. Puteti beneficia de echipamentele si utilajele noastre in regim de achizitie sau in regim de inchiriere.

Top
Utilizăm cookie-uri pentru a îmbunătăți site-ul nostru web. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor. More details…