Nacele pe autosasiu

La baza selectarii modelelor de nacele pe autosasiu a stat varietatea solicitarilor clientilor nostri. Nacelele pe autosasiu rezolva eficient problemele generate de dimensiunile si configuratia spatiului de desfasurare disponibil in apropierea constructiei care face obiectul lucrarii de reparatie.

Pe langa modelele standard, am inclus in gama si o nacela speciala, izolata electric, pentru lucrarile de verificare si intretinere a liniilor de inalta tensiune si nacela

Toate alegerile noastre tin cont de functionalitate, performanta si siguranta; de aceea suntem siguri ca veti gasi aici ceea ce aveti nevoie.

Tel/Fax: (+40) 726-352 916     E-mail: contact@azzurra.ro
Toggle Bar

Despre noi

AZZURRA PIATTAFORME va ofera o gama variata de echipamente si utilaje pentru constructii, fabricate in Italia, Spania si Franta conform celor mai noi standarde europene. Puteti beneficia de echipamentele si utilajele noastre in regim de achizitie sau in regim de inchiriere.

Top
Utilizăm cookie-uri pentru a îmbunătăți site-ul nostru web. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor. More details…