Echipamente performante pentru asfaltare si marcare rutiera, produse in Italia.

Termocontainere incalzite pentru transport asfalt, care mentin asfaltul la temperatura corecta de lucru pana la 36 de ore.

Masini speciale pentru sigilarea crapaturilor si rosturilor de pe suprafata drumurilor, pentru a asigura protectie impotriva infiltratiilor de apa si a altor agenti externi care pot provoca spargerea acesteia in profunzime si aparitia gropilor periculoase si a crapaturilor ”aligator”. Repararea crapaturilor mareste timpul pana la o noua asfaltare si siguranta drumului. Echipamentele ELIA PERONI sunt masini speciale pentru topit si turnat materiale dedicate repararii crapaturilor de pe suprafata drumurilor (bitum elastomerizat, adezivi, masticuri).

O gama variata de Compactoare pentru asfalt si pamant: compactoare reversibile mechanic sau hydraulic, cilindri vibro-compactori, compactoare unidirecxtionale etc. Masini airless pentru marcare rutiera, cu care pot trasa marcaje liniare sau curbe.

Tel/Fax: (+40) 726-352 916     E-mail: contact@azzurra.ro
Toggle Bar

Despre noi

AZZURRA PIATTAFORME va ofera o gama variata de echipamente si utilaje pentru constructii, fabricate in Italia, Spania si Franta conform celor mai noi standarde europene. Puteti beneficia de echipamentele si utilajele noastre in regim de achizitie sau in regim de inchiriere.

Top
Utilizăm cookie-uri pentru a îmbunătăți site-ul nostru web. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor. More details…