Despre noi 570 x 355

AZZURRA PIATTAFORME

va ofera o gama variata de echipamente si utilaje pentru constructii, fabricate in Italia, Spania si Franta conform celor mai noi standarde europene.

Dinamica si complexitatea pietei de constructii ne-au determinat inca de la inceput sa construim portofoliul de produse si servicii asociate, astfel incât sa va putem oferi tot ce aveti nevoie pentru diferite etape ale proiectelor dumneavoatra: sisteme pentru lucru la inaltime (platforme autoridicatoare, ascensoare pentru santier, schele, popi, nacele suspendate pe cabluri si macarale), betoniere, tunuri anti-praf, echipamente pentru asfaltare, masini pentru taiat materiale de constructii, electropalane, nacele spider etc..

Diversitatea portofoliului nostru se pliaza excelent atât pe diversitatea tipurilor de constructii (industriale, edilitare, navale, rutiere, feroviare etc.) cât si pe diversitatea si complexitatea lucrarilor. Suntem permanent atenti la evolutia si nevoile pietei de constructii pentru a va putea oferi cele mai performante solutii menite sa va rentabilizeze activitatea.

Puteti beneficia de echipamentele si utilajele noastre in regim de achizitie sau in regim de inchiriere. Va putem oferi si servicii de leasing si buy-back.

Suntem doar la un telefon distanta

Pentru echipamentele si utilajele cumparate sau inchiriate asiguram: consultanta tehnica, suport tehnic pentru proiectantii de cladiri, proiecte pentru schele, platforme si ascensoare, instruire pentru operatori, garantie, montaj, service, servicii post garantie (piese de schimb, revizii si service). Avem personal calificat pentru montaj si demontaj, revizii,  operatii curente de intretinere si reparatii.

Contactati-ne, spuneti-ne ce aveti nevoie iar noi va vom livra solutia potrivita in cel mai scurt timp posibil.

Certificari

Tel/Fax: (+40) 726-352 916     E-mail: contact@azzurra.ro
Toggle Bar

Despre noi

AZZURRA PIATTAFORME va ofera o gama variata de echipamente si utilaje pentru constructii, fabricate in Italia, Spania si Franta conform celor mai noi standarde europene. Puteti beneficia de echipamentele si utilajele noastre in regim de achizitie sau in regim de inchiriere.

Top
Utilizăm cookie-uri pentru a îmbunătăți site-ul nostru web. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor. More details…