Portofoliul nostru include echipamente pentru orice tip de lucrare pe santier, alese pe criterii de calitate si performanta. Toate echipamentele sunt produse in Spania, Italia si Franta de producatori cu renume care investesc permanent in cercetare pentru a oferi cele mai performante solutii.

Fiecare categorie include produse cu caracteristici diferite, din care puteti alege varianta potrivita nevoilor santierului dumneavoastra. Indiferent de dimensiunea lucrarii, gasiti aici echipamente pentru a lucra in siguranta la inaltime (platforme autoridicatoare, nacele suspendate pe cabluri, schele, nacele spider, nacele pe autosasiu si platforme speciale pentru lucrari la poduri si viaducte); echipamente pentru ridicarea materialelor la inaltimi mari (bob-lift-uri, macarale turn si accesorii pentru macarale, electropalane si troliuri); echipamente pentru prepararea betonului (betoniere si malaxoare), pentru turnarea betonului (sisteme de cofraje si popi de diverse tipuri, ace vibratoare si rigle vibrante) si pentru finisarea betonului dupa turnare (elicoptere pentru pardoseli); echipamente pentru demolare (ciocane perforatoare si demolatoare, tunuri antipraf); masini si utilaje pentru taiat fier-beton si confectionat etriere; echipamente pentru asfaltare si marcare rutiera; aparate de sudura si generatoare de curent.

Am enumerat aici doar cateva dintre produsele noastre; portofoliul este in permanenta dezvoltare. Va invitam sa cautati produsul dorit in categoriile de mai jos.

Tel/Fax: (+40) 726-352 916     E-mail: contact@azzurra.ro
Toggle Bar

Despre noi

AZZURRA PIATTAFORME va ofera o gama variata de echipamente si utilaje pentru constructii, fabricate in Italia, Spania si Franta conform celor mai noi standarde europene. Puteti beneficia de echipamentele si utilajele noastre in regim de achizitie sau in regim de inchiriere.

Top
Utilizăm cookie-uri pentru a îmbunătăți site-ul nostru web. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor. More details…