Ascensoare pentru santier (bob-lift-uri) - Siguranta si eficienta la inaltime.

Ascensoarele pentru santier, cunoscute si sub denumirea de bob-lift-uri, sunt ideale pentru: constructii civile si industriale, demolari, mansardari, restaurari navale, lucrari de acoperisuri, constructii si reabilitari de poduri. Transporta repede in siguranta, la inaltimea dorita, atat material cat si persoane.

Toate bob-lift-urile sunt la fel de usor de utilizat ca niste ascensoare obisnuite. Mai mult, atunci cand spatiul o permite, pot fi montate in interiorul puturilor de ascensoar, ca alternativa temporara.

Gama noastra cuprinde 5 modele pentru transport de marfa (Seria MC) si 8 modele pentru transport de marfa si persoane (seriile PT, EPM si EDC). Modelele difera atat prin capaciatea de incarcare (de la 250 Kg – pana la 2 tone) cat si prin inaltimea pana la care pot ajunge (de la 40 m  la 250 m).

Toate ascensoarele pentru santier din portofoliul nostru sunt produse in Spania si sunt dotate cu sisteme de siguranta performante, conform standardelor europene.

Tel/Fax: (+40) 726-352 916     E-mail: contact@azzurra.ro
Toggle Bar

Despre noi

AZZURRA PIATTAFORME va ofera o gama variata de echipamente si utilaje pentru constructii, fabricate in Italia, Spania si Franta conform celor mai noi standarde europene. Puteti beneficia de echipamentele si utilajele noastre in regim de achizitie sau in regim de inchiriere.

Top
Utilizăm cookie-uri pentru a îmbunătăți site-ul nostru web. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor. More details…